Retail

Retailpartners volledig ontzorgd

Bij Bel Impex zijn we groot in kleine producten. Onze specialisatie ligt bij het consolideren van slowmovers en staartassortiment zoals sereh, okra, zoete aardappel en kousenband. Daar ligt ons onderscheidend vermogen, waarmee wij waarde toevoegen voor de retail.

Voor retailpartners bieden wij unieke maatwerkoplossingen die bijdragen aan het onderscheidend vermogen van onze klanten in de AGF-categorie. Als ketenregisseur ontzorgt Bel Impex haar klanten in het retailkanaal zoveel mogelijk.

Al onze producten kunnen zowel per stuk, per collo als per volle pallet worden verpakt en in ieder gewenst fusttype. We kunnen de producten verpakken onder ons eigen merk Belicious en onder white en/of private label. Onze verpakkingen zijn ontwikkeld conform de huidige standaard en bevatten zo min mogelijk plastic.

Bij Bel Impex zetten wij graag de extra stap om onze klanten te ontzorgen. Graag assisteren wij onze retailpartners bij productontwikkeling en marketing. Om de producten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen, kunnen wij een diversiteit aan promoties faciliteren, waaronder productdemonstraties. Daarnaast delen we graag proactief onze kennis om verdere groei binnen de AGF-categorie te realiseren en kunnen we helpen bij het verhogen van de productkennis van de medewerkers van onze klanten.