Over Bel Impex

Bel Impex is als groothandel in groenten en fruit al sinds 1992 specialist op het gebied in het importeren van exotische groenten, knolgewassen, fruit en kruiden. Onze bijzondere producten, waaronder zoete aardappel, kousenband en chayote, worden wereldwijd ingekocht en direct vanaf de bron bij ons geleverd.

Bel Impex onderhoudt in deze landen jarenlange, duurzame relaties met haar telers. Als ervaren ketenregisseur hebben wij het proces van land tot schap volledig in de hand, op die manier nemen wij werk en zorgen uit handen nemen van onze klanten.

Grote supermarktketens, (horeca)groothandels, etnische supermarkten en speciaalzaken behoren onder andere tot onze klantenkring. Maar ook detailhandel, ambulante handel en foodservice bedrijven weten hun weg naar Bel Impex te vinden als specialistische groothandel in groenten en fruit te vinden.

Als groothandel in groenten en fruit onderscheid Bel Impex zich door het bieden van maatwerk. Maatwerk kan geboden worden aan de kant van sourcing en productontwikkeling. Maar ook op het gebied van logistieke dienstverlening en het consolideren van slow-movers en staart assortiment.

Een duurzame visie

Samen met haar ketenpartners zet Bel Impex zich in om bijzondere producten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit doen we zoveel mogelijk met oog voor mens en milieu. We houden onze keten graag transparant en werken met ketenpartners waar we een jarenlange verbintenis mee zijn aangegaan. Ons streven is om waarde toe te voegen voor onze klanten en leveranciers.

Een duurzame visie